HOME  >  AGENTII BLUE AIR  >  Afiliere Blue Air Online

Vanzari prin afiliere Blue Air Online

Esti o agentie online, un website sau o agentie de turism?

Descopera variantele prin care poti vinde bilete Blue Air si cum poti integra sistemul online de vanzari.

1. “XML API”: API este o interfaţă a unei aplicaţii de programare, implementată de un program software pentru a permite interacţionarea altui software cu acesta. API-urile sunt implementate de aplicaţii pentru a defini modul în care alte software-uri apelează sau solicită servicii de la acestea. Folosit în contextul dezvoltării web, un API este definit, de regulă, drept un set de mesaje de solicitare HTTP, împreună cu definirea structurii mesajului de răspuns, exprimat în Extensible Markup Language (XML). "Web API" este în practică sinonim pentru serviciile web.

Avantajul acestei soluţii este accesul la o gamă mai mare de caracteristici şi facilităţi în procesul nostru de rezervări.

2. Conexiune via TRAVELFUSION. Blue Air Direct Connect XML API

Blue Air Direct Connect XML API permite partenerilor de turism autorizati un acces usor la content-ul Blue Air. Cu un set de functii complexe si capacitate integrata versatila, sistemul Direct Connect XML API va permite conectarea directa intre sistemul dumneavoastra si sistemul nostru de rezervare online. Este un proces complet automat de rezervari, cu o disponibilitate in timp real, un sistem inovator, constant actualizat, care beneficiaza de suportul unei echipei tehnice.

Sistemul propus este valoros pentru clienti prin faptul ca permite un schimb de informatii usor si actualizat permanent.

Pentru mai multe informatii referitor la integrare prin TRAVELFUSION click aici

CUM SA INCEPI?

Pentru a putea implementa oricare dintre variantele de mai sus va rugam sa luati legatura cu noi

Indiferent de varianta aleasa, Blue Air va ofera stimulentul, suportul tehnic, rapoarte si solutii.