Αριθμός κάρτας:  
Κωδικός:   

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  >  Ασφάλεια

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ

Οι προσπάθειές μας έχουν ως στόχο την εγγύηση της ασφαλής αεροπορικής μεταφοράς των επιβατών μας σύμφωνα με τους εσωτερικούς και διεθνείς αεροπορικούς κανονισμούς και πρότυπα.

Πρόθυμη να προσφέρει αεροπορική μεταφορά επιβατών, η Blue Air ακολούθησε μία περίπλοκη διαδικασία πιστοποίησης σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία EU - OPS 1 si EASA (European Aviation Safety Agency) PART 145. Η διαδικασία πιστοποίησης που διεξήχθει υπό τον συντονισμό του Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας της Ρουμανίας κατέδειξε ότι η Blue Air είναι κατάλληλη  να εκτελεί αεροπορική μεταφορά επιβατών στα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Ύστερα από επανειλημμένες επιθεωρήσεις των αεροσκαφών της, η Blue Air έχει θεωρηθεί από το πρόγραμμα SAFA (Safety Assessment of Foreign Aircraft) ότι τηρεί τις προδιαγραφές ασφάλειας πτήσεων καταδεικνύοντας το συνεχές ενδιαφέρον της εταιρείας Blue Air για την ασφάλεια και την άνεση των επιβατών της.

ΠΛΗΡΩΜΑ

Το πλήρωμα της Blue Air αποτελείται από τους πιο έμπειρους πιλότους και ιπτάμενους συνοδούς της Ρουμανίας. Οι περισσότεροι πιλότοι της Blue Air έχουν περισσότερες από 10.000 ώρες πτήσης σε διάφορους τύπους αεροσκαφών,σε αναγνωρισμένες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.

Το πλήρωμά μας συμπεριλαμβάνει τους πιο έμπειρους πιλότους στην Ρουμανία σε αεροσκάφη Boeing 737, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία σε αυτο το τύπο αεροσκαφών.

Τα πληρώματα ελέγχου των αεροσκαφών μας, κατέχουν άδεια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού κανονισμού JAR-FCL 1 (Joint Aviation Requirements - Flight Crew Licensing) που εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και επαγγελματισμού.