Numar card:  
Parola:   

HOME  >  Destinatii si aeroporturi  >  Bilete de avion ieftine Torino

Bilete de avion ieftine Torino

Cuneo Levaldigi

DESTINATIA TA

Orasele Torino si Cuneo fac parte din regiunea Piemonte, regiune asezata in nord-vestul Italiei si bogata in resurse turistice de orice tip: de la atractii culturale la cele naturale, de la gastronomie la posibilitatea practicarii sporturilor de orice fel . Apropierea de Alpii Italieni occidentali fac ca in aceasta regiune sporturile de iarna sa ocupe un loc de importanta vitala.Sa nu uitam ca aici au avut loc Jocurile Olimpice de iarna  Torino 2006. Statiunile de ski sunt numeroase si ofera oportunitati de vacanta pentru toate gusturile si toate buzunarele.
Unul dintre simbolurile de referinta ale orasului este Mole Antonelliana (sec. XIX), in cadrul caruia functioneaza Muzeul National al Cinematografiei italiene. Catedrala Sfantul Ioan Botezatorul (sec. XV) gazduieste Giulgiul din Torino, o panza veche cu o urma imprimata de corpul unui om, despre care se crede ca este panza care l-a acoperit pe Isus in mormantul sau. Muzeul antichitatii egiptene din oras gazduieste a doua cea mai valoroasa colectie egipteana din lume, dupa cel din Cairo.

Vizitand site-urile www.torinopiemonte.com si www.cuneoholiday.com puteti obtine informatii actualizate pentru organizarea vacantelor dumneavoastra

INFORMATII UTILE