Numar card:  
Parola:   

HOME  >  Destinatii si aeroporturi  >  Bilete de avion ieftine Nisa
Nisa - Côte d'Azur - Terminal 1

Bilete de avion ieftine Nisa

Côte d'Azur - Terminal 1

DESTINATIA TA

Nisa este un important centru turistic si statiune balneara, fiind supranumita "capitala Coastei de Azur" (Cote d'Azur). Ca o capitala culturala europeana ce se respecta, Nisa ofera vizitatorilor obiective turistice, locuri remarcabile si cele mai repezentative monumente istorice. Cea mai cunoscuta artera a orasului, "Promenade des Anglais" ofera privelisti deosebite fiind marginita atat de mare cat si de munte si se intinde pe 6 km de-a lungul plajei. Veti gasi aici faimosul si luxosul Hotel Negresco care a fost construit in 1912 dupa planurile romanului Henri Negresco.

Nisa este considerata capitala culturala europeana si datorita "Castelului din Nisa", o constructie militara care se afla in varful unei coline acoperita de roci. "Orasul vechi" ("Vieille Ville") este partea veche a capitalei culturale europeane, un cartier cu stradute inguste, mici restaurante si pub-uri. Centru istoric si capitala culturala europeana, Nisa va propune sa-i descoperiti portul Lympia si cabaretul Casino Ruhl, doua obiective turistice de pe Riviera Franceza. Cum vremea este mereu insorita, va puteti plimba pe una dintre plajele situate la inaltime, de unde va puteti delecta cu imaginea apelor azurii ale Golfului Ingerilor ("Baie des Anges").
Nisa este intr-adevar unul dintre locurile despre care toata lumea a auzit sau pe care le-ati vazut la televizor sau cinema.

INFORMATII UTILE