Αριθμός κάρτας:  
Κωδικός:   

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  >  Όροι και Προυποθέσεις- Πρόγραμμα myBlue loyalty

Όροι και Προυποθέσεις- Πρόγραμμα myBlue loyalty

Η εταιρεία Blue Air έχει ξεκινήσει το my Blue Loyalty πρόγραμμα, που, μαζί με τις υπαρκτές υπηρεσίες, προτίθεται να ανταμείψει την πίστη των επιβατών με ένα δίκαιο και ευέλικτο τρόπο,εκφράζοντας έτσι τη σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ της εταιρείας και των επιβατών της.
Το myBlue είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνους που ταξιδεύουν συχνά, και για εκείνους που μπορούν να απολαύσουν το πλεονέκτημα των εκπτώσεων στα αεροπορικά εισιτήρια ή ακόμα και δωρεάν εισιτήρια.
Το πρόγραμμα αυτό θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια και για άλλα πλεονεκτήματα, όπως: εκπτώσεις για την ενοικίαση από συνεργάτες Blue Air σε αυτοκίνητα ενοικιάσεως, ξενοδοχεία και εταιρείες, εκπτώσεις στάθμευσης, χρηματοδότηση προγραμμάτων και άλλες υπηρεσίες.
ΠΩς ΕΓΓΡΑΦΟΜΑΙ / ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ;
Η εγγραφή σε αυτό το πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ, με τη βοήθεια του εντύπου που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Blue Air, στο myBlue τμήμα, ή με τη συμπλήρωση των εντύπων που είναι διαθέσιμα στα γραφεία της Blue Air.
Όλες οι στήλες πρέπει να συμπληρωθούν εξ ολοκλήρου, αλλιώς τα στοιχεία σας δεν θα είναι σε θέση να υποστούν επεξεργασία και εσείς κινδυνεύετε να μην λάβετε τη myBlue loyalty κάρτα. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα λαμβάνουν την Fidelity κάρτα με το ταχυδρομείο.
Σε αυτήν την κάρτα θα μπορούν να συσσωρεύσετε 10 ευρώ για κάθε εισιτήριο μετ 'επιστροφής που έχετε αγοράσει και 5 ευρώ για κάθε ένα εισιτήριο μονής διαδρομής που αποκτήθηκαν στο όνομα του κατόχου της κάρτας, με εξαίρεση τις εσωτερικές πτήσεις για τις οποίες θα συγκεντρώσετε 4 ευρώ για ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής και 2 ευρώ για κάθε εισιτήριο μονής διαδρομής που αποκτήθηκαν στο όνομα του κατόχου της κάρτας. For tickets issued for flights in connection consisting of a domestic flight and an international flight segment, both operated by Blue Air, you get 5 EUR/ trip (eg. a ticket issued for Iasi - Bucharest - Florence will accumulate 5 euro).
Την ίδια ώρα με την κάρτα σας θα λάβετε 10 ΕΥΡΩ ως ένα "καλώς ορίσατε"!

Τα 10 ΕΥΡΩ ή 5 ΕΥΡΩ, ανάλογα με την περίπτωση, προστίθενται αυτομάτως στο πρόγραμμα loyalty, μετά από κάθε αγορά ενός εισιτηρίου, αρχίζοντας από τη στιγμή της εγγραφής / ενεργοποίησης της κάρτας αν ανακοινώσετε τον αριθμό της κάρτας myBlue όταν αγοράζετε το εισιτήριο.
Αυτό είναι μόνο δυνατή μόνο για τα εισιτήρια που αγοράζονται από το Call Center.
Παρακαλούμε να στείλετε ένα email στο myblue@blue-air.ro ή συμπληρώστε αυτή τηφόρμα για να ενημερώσετε το λογαριασμό σας μετά από κάθε αγορά.

Εάν η κράτηση έχει καταβληθεί με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο πληρωμής παρά με πιστωτική κάρτα, προσθέτοντας myBlue σημεία δεν θα είναι αυτόματη. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα για να στείλετε τους κωδικούς κράτησή σας.

Ο χρήστης του προγράμματος loyalty έχει πρόσβαση στην προσωπική σελίδα MY ACCOUNT από το portal myBlue card στην οποία: - μπορεί να τροποποιήσει τα προσωπικά δεδομένα - μπορεί να τροποποιήσει τον κωδικό πρόσβασης - μπορεί να παρακολουθήσει την κατάσταση των συσσωρευμένων μπόνους (που έλαβε,που κατανάλωσεκαι που έχουν παραμείνει).
Το μπόνους χορηγείται μόνο στον κάτοχο της κάρτας !
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΤΩΣΗ;
Οι συσσωρευμένες εκπτώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσουν εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό της Blue Air από τα Call Centers.

Το αεροπορικό εισιτήριο που αποκτήθηκε με έκπτωση ή δωρεάν * προορίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τον κάτοχο της κάρτας, και έτσι μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί από το όνομα που είναι στην κάρτα. Για να απολαύσετε τις εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια θα κάνετε το εξής
1.Τηλεφωνήστε στο και αναφέρετε το όνομά σας, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για απόκτηση ενός εισιτηρίου αμε έκπτωση από το πρόγραμμα myBlue
2.Ο λειτουργός θα επιβεβαιώσει το ποσό που έχετε συσσωρευμένο στο λογαριασμό σας.
3.Ρωτήστε για τη διαδρομή και τα δεδομένα του ταξιδιού
4. Ο λειτουργός θα σας κοινοποιήσει την τιμή που είναι διαθέσιμη στο σύστημα για το ταξίδι που απαιτείται, για την οποία η έκπτωση που έχει συσσωρευτεί από την myBlue κάρτα εφαρμόζεται.
5. Μετά την επιβεβαίωση σας, ο λειτουργός θα εκδίδει το εισιτήριο, ζητώντας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής κάρτας για να πληρώσετε τη διαφορά της τιμής
6. Μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής, το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σταλεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο,
7.Αυτομάτως το ποσό που χρησιμοποιήθηκε θα πρέπει να διαγραφεί από το λογαριασμό σας.

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για να συσσωρεύονται τα μπόνους κατά την αγορά των εισιτηρίων, θα πρέπει να ανακοινώνουν τον αριθμό της myBlue κάρτα!

* Η έκπτωση ισχύει για την τιμή του εισιτηρίου χωρίς τους φόρους αεροδρομίων. Για ειδικές τιμές δεν παρέχονται εκπτώσεις.
* The discount applies to the ticket price, not including airport taxes, other applicable taxes or added services. For special tariffs (PROMO, HAPPYBLUE, ONLY TAXES, CLASS X, HAPPY, WEB01 (X), WEB02 (W), WEB00 (Y), R (AMD00), CLASS W, CLASS ZH, X (AMD01), K (AMD02)) no discounts are granted.
Tickets purchased at the following special tariffs do not accumulate points: PROMO, HAPPYBLUE, ONLY TAXES, CLASS X, HAPPY, WEB01 (X), WEB02 (W), WEB00 (Y), R (AMD00), X (AMD01), K (AMD02).
You cannot use myBlue points to purchase tickets that are already discounted.