Numar card:  
Parola:   

HOME  >  Regulament myBlue

Regulamentul programului de fidelizare myBlue

Compania Blue Air a lansat Programul de Fidelizare myBlue care, alaturi de serviciile existente, isi propune sa recompenseze fidelitatea pasagerilor intr-un mod transparent, echitabil si flexibil, fiind expresia relatiei de incredere si respect intre companie si pasageri.
myBlue este un program special creat pentru cei care calatoresc frecvent, care pot beneficia astfel de reduceri la biletele de avion sau chiar de bilete gratuite*.

CUM MA INSCRIU/CUM IMI ACTIVEZ CARDUL?

Inscrierea in acest program se face GRATUIT cu ajutorul formularului de pe site-ul Blue Air, sectiunea myBlue.
Toate rubricile trebuie completate in intregime, in caz contrar datele nu vor putea fi procesate si riscati sa nu primiti cardul de fidelizare myBlue. Unui card i se atribuie o singura adresa de email.

Odata cu cardul veti primi si 10 EUR de "bun venit"!

Cei inscrisi vor primi un email cu parola si numarul card-ului, pe care pot acumula cate 10 EUR la fiecare bilet dus-intors cumparat si 5 EUR la fiecare bilet cu un segment de zbor cumparat pe numele titularului de card, exceptie facand cursele interne pentru care vor acumula cate 4 Euro pentru un bilet dus-intors si 2 EUR la fiecare bilet cu un segment de zbor cumparat pe numele titularului de card. La biletele emise pentru zboruri in conexiune, compuse dintr-un segment de zbor intern si un segment de zbor extern, ambele operate de Blue Air, se acorda 5 euro/ calatorie (de exemplu: un bilet emis pe ruta Iasi - Bucuresti - Florenta va acumula 5 euro). Punctele se pot acumula doar pentru zborurile operate regulat de Blue Air.
Cardul myBlue nu se elibereaza fizic, iar pentru a beneficia de punctele de fidelitate, nu trebuie decat sa-ti cunosti numarul cardului si parola.

Pentru ca punctele de fidelitate sa fie alocate automat contului tau myBlue, trebuie ca la pasul al 4-lea al rezervarii (Pasageri), la “Detalii despre pasager”, sa introduci numarul cardului myBlue.
Conditia esentiala pentru o acumulare automata a punctelor este ca numele inregistrat in contul myBlue mentionat, sa fie scris identic cu cel de pe bilet, tinandu-se cont de litere mari/mici sau diacritice. In caz contrar, sistemul de rezervari va genera un mesaj de instiintare privind faptul ca punctele nu au fost adaugate, motiv pentru care te rugam sa nu uiti sa inaintezi codul de rezervare al biletului emis la adresa de email myblue@blue-air.ro sau prin formularul de contact de pe website http://www.blueairweb.com/Contact-ro/

In cazul in care rezervarea biletelor este achitata prin oricare alta metoda de plata decat plata cu cardul, adaugarea punctelor de fidelitate nu se va face automat. De aceea va trebui sa urmati pasii descrisi mai sus pentru a transmite codurile de rezervare.

Utilizatorul programului de fidelitate are acces prin portalul myBlue la pagina personala CONTUL MEU unde:
-poate modifica datele personale
-poate modifica parola de acces
-poate monitoriza situatia bonus-ului acumulat (primit, consumat, ramas)

Bonus-urile se acorda numai titularului de card!

CUM POTI FOLOSI REDUCEREA ACUMULATA?

Punctele de fidelitate acumulate, pot fi folosite la cumpararea de bilete cu discount pe orice destinatie Blue Air. Pentru a beneficia de aceasta facilitate, trebuie sa ne contactezi prin intermediul numerelor de Call Center.

Biletul de avion achizitionat cu reducere este EXCLUSIV destinat titularului de card, deci nu poate fi emis decat pe numele care figureaza pe card.

Pentru a beneficia de reduceri la biletele de avion trebuie sa:

1. Sunati la unul dintre numerele de Call Center Blue Air si mentionati numele dumneavoastra, specificand ca este vorba de o achizitie a unui bilet cu reducere prin programul myBlue
2. Operatorul va va confirma suma acumulata in cont
3. Solicitati ruta si datele de calatorie
4. Operatorul va va comunica pretul disponibil in sistem pentru calatoria solicitata la care se aplica discountul acumulat pe cardul myBlue
5. Dupa confirmarea dumneavoastra, operatorul va emite biletul, solicitandu-va datele cartii de credit pentru plata diferentei de pret
6. Dupa confirmarea platii, biletul electronic va fi trimis catre casuta dumneavoastra de e-mail
7. Suma folosita va fi stearsa din contul myBlue

IMPORTANT: Pentru a se acumula puncte myBlue la cumpararea biletelor trebuie sa comunicati numarul de card myBlue!

* Discount-ul se aplica la pretul biletului, fara a include valoarea taxelor de aeroport, a altor taxe aplicabile sau a serviciilor adaugate. La tarifele speciale (PROMO, HAPPYBLUE, ONLY TAXES, CLASS X, HAPPY, WEB01 (X), WEB02 (W), CLASS W, CLASS ZH, X (AMD01), K (AMD02), WEB00 (Y), R (AMD00)) nu se acorda reduceri.
** Bilete cumparate in urmatoarele clase tarifare speciale nu acumuleaza puncte: PROMO, HAPPYBLUE, ONLY TAXES, CLASS X, HAPPY, WEB01 (X), WEB02 (W), X (AMD01), K (AMD02), WEB00 (Y), R (AMD00).
Nu se pot utiliza puncte myBlue la achizitionarea unui bilet la care s-a aplicat deja o reducere.