Numar card:  
Parola:   

Check-in Online gratuit!
Incepand cu data de 1 iulie 2010 Blue Air introduce Check-in Online gratuit!

Blue Air introduce serviciul gratuit de Check-in Online initial pentru toate zborurile cu plecare din Bucuresti, Sibiu si Bacau.

In prezent puteti face check-in online pentru zborurile cu plecare din: Bucuresti, Bacau, Sibiu, Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga, Valencia, Paris Beauvais, Bruxelles si Roma.

Serviciul este disponibil cu max. 14 zile inainte de data plecarii si cu pana la 4 ore inainte de plecare direct de la calculatorul tau de acasa sau de la serviciu.

Poti incepe Check-in Online aici

Dupa ce ai terminat, tipareste cartea de imbarcare (boarding pass), ia cu tine documentele de calatorie si ai cale libera spre imbarcare.

-Pasagerii care calatoresc doar cu bagaj de mana se vor prezenta cu cartea de imbarcare direct la poarta, cu 60 de minute inainte de plecare. 

-Pasagerii cu bagaje de cala vor trebui sa se prezinte la biroul de inregistrare bagaje inainte de a merge la imbarcare, cu 90 de minute inainte de plecare.

Din dorinta de a mentine calitatea si confortul zborului la un pret smart, Blue Air va introduce o taxa de check-in la aeroport. Cei care fac check-in in aeroport, in momentul rezervarii la agentiile Blue Air si partenere sau prin Call Center, vor plati 5 euro, iar cei care fac check-in in aeroport (inainte de plecare), vor plati 10 euro.

Gasiti mai multe informatii folositoare in sectiunea http://www.blueairweb.com/Conditii-De-Calatorie/ sau sunand la Call Center.

era