Αριθμός κάρτας:  
Κωδικός:   

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  >  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  >  Διαφήμιση

Διαφήμιση στο αεροπλάνο

Οι νέες διαφημιστικές μορφές προσφέρουν στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ την δυνατότητα να επηρεάζουν εκατομμύρια πιθανούς πελάτες με μία 2.000 φορές πιο δυνατή απήχηση από εκείνη των παραδοσιακών μέσων.

Τώρα οι εταιρείες έχουν την πρωτότυπη ευκαιρία να θέτουν διαφημιστικά υλικά σε κάθε αεροσκάφος της Blue Air για να επικοινωνούν με τον αυξανόμενο αριθμό επιβατών που διαλέγουν να ταξιδέψουν σε μία από τις 27 γραμμές της Blue Air, τόσο στην Ευρώπη.

Οι διαφημιστές μπορούν να τοποθετούν τα σήματα και τα μηνύματα τους:
  • στα πτυσσόμενα τραπεζάκια των καθισμάτων
  • στα καπάκια των χώρων αποθήκευσης που βρίσκονται πάνω από τα καθίσματα
  • στους φακέλους διαθέσιμους στην πίσω τσέπη κάθε καθίσματος
  • στους πίνακες που βρίσκονται πάνω από τα φινιστρίνια
Επιπλέον, οι εταιρίες μπορούν να διαφημίζουν τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες τους ακόμα από τη φάση στην οποία οι επιβάτες προγραμματίζουν τα ταξίδια τους, στα ηλεκτρονικά εισιτήρια ή/και στους φακέλους με τυπωμένα εισιτήρια.

Οι επιβάτες θα δουν τα διαφημιστικά μηνύματα σε ένα σαγηνευτικό περιβάλλον καθ’όλη τη διάρκεια της πτήσης, για τουλάχιστον 40 λεπτά, κατά τα οποία η προσοχή τους θα αφιερωθεί εντελώς σ’εκείνα τα μηνύματα.

Οι έρευνες καταδεικνύουν ότι μέχρι 85-94% των επιβατών θυμούνται ακριβώς τα σήματα και τα μηνύματα που έχουν δει εκτεθημένα μέσα σ’ένα αεροπλάνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πρωτότυπες δυνατότητες να διαφημίζεστε επιτυχημένα στο κοινό σας στόχο. Έχουμε τη δυνατότητα να σας δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη προσφορά, σύμφωνα με τις ανάγκες και με τον προϋπολογισμό σας, και να προσφέρουμε αποκλειστικότητα για ορισμένες κατηγορίες προϊόντων, εξαρτώμενη από το αντικείμενο της εταιρείας.

Ανυπομονούμε να σας αποδείξουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.