Αριθμός κάρτας:  
Κωδικός:   

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΑΝ VIP ΜΕ BLUE AIR

Business Lounge

Από τις 25 Μαρτίου 2012, με την έναρξη εκτέλεσης πτήσεων στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Χένρι Κοάντα (Henri Coandă), οι επιβάτες της  Blue Air μπορούν να επωφεληθούν από τα δύο ειδικά Business Lounge*. 
Αυτή η υπηρεσία  παρέχει επιπλέον άνεση στους επιβάτες που περιμένουν να επιβιβαστούν για τις πτήσεις της εταιρείας μας. Οι επιβάτες που αγόρασαν την υπηρεσία “Business Lounge” θα λάβουν από το Εκδοτήριο εισιτηρίων της Blue Air μια εξατομικευμένη πρόσκληση, βάσει της οποίας θα έχουν πρόσβαση σε μια από τις δυο αίθουσες, αφού πέρασαν προηγουμένως από το γραφείο  check-in, Έλεγχο Ασφάλειας και Τελωνείο.   
Στο Business Lounge έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών:

 • μίνι μπαρ ( προϊόντα ζαχαροπλαστικής, οινοπνευματώδη ποτά, καφέ, γάλα, τσάι, χυμούς)
 • ειδικά διαμορφωμένος χώρος για καπνιστές
 • Ασύρματη πρόσβαση στο Ιντερνέτ, υπολογιστές, τηλεόραση (εθνικά και διεθνή κανάλια)
 • φαξ και φωτοτυπικό μηχάνημα
 • εθνικά και διεθνή περιοδικά
 • ηχητικές αγγελίες και οθόνες με την κατάσταση των πτήσεων
 • εγκαταστάσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα (ανελκυστήρας, τουαλέτες, ιατρική βοήθεια)

*Η υπηρεσία διατίθεται μόνο για τις αναχωρήσεις από το Βουκουρέστι – το Διεθνές Αεροδρόμιο «Χένρι Κοάντα (Henri Coandă) και μπορεί να αποκτηθεί κατά τη διαδικασία αγοράς του αεροπορικού εισιτηρίου ή μετά, απευθείας από την ιστοσελίδα της Blue Air, μέσω Τηλεφωνικού Κέντρου ή  από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία.

Υπηρεσία Υποδοχής (Protocol)

Επίσης αρχίζοντας από τις 25 Μαρτίου 2012, μπορείτε να επωφεληθείτε από την Υπηρεσία Υποδοχής στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Χένρι Κοάντα (Henri Coandă). Αυτή η υπηρεσία διατίθεται τόσο κατά την αναχώρηση, όσο και κατά την επιστροφή.
Οι επιβάτες που επιλέγουν την Υπηρεσία Υποδοχής – Αναχωρήσεις θα παρουσιαστούν στο Ελεγκτήριο Εισιτηρίων της Blue Air στο Αεροδρόμιο, και από εκεί θα καθοδηγηθούν προς την αίθουσα από το προσωπικό της  Υπηρεσίας Υποδοχής – AIHCB, αφού πέρασαν από το γραφείο check-in. Οι επιβάτες θα συνοδευθούν κατά προτεραιότητα στο σημείο Ελέγχου Ασφάλειας και Τελωνείου για την διεξαγωγή των διατυπώσεων και θα προσκληθούν στην Αίθουσα Υποδοχής .
Εδώ έχετε στην διάθεσή σας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών: 

 • μίνι μπαρ (προϊόντα ζαχαροπλαστικής, καφέ, γάλα, τσάι, χυμούς)
 • ειδικά διαμορφωμένος χώρος για καπνιστές
 • Ασύρματη πρόσβαση στο Ιντερνέτ, υπολογιστές, τηλεόραση (εθνικά και διεθνή κανάλια)
 • φαξ και φωτοτυπικό μηχάνημα
 • εθνικά και διεθνή  περιοδικά
 • ηχητικές αγγελίες  και οθόνες με την κατάσταση των πτήσεων
 • εγκαταστάσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα (ανελκυστήρας, τουαλέτες, ιατρική βοήθεια)

Για την επιβίβαση, οι επιβάτες θα καθοδηγηθούν προς το αεροπλάνο, με ένα ειδικό πούλμαν ή προς την πύλη επιβίβασης με άμεση πρόσβαση στο αεροπλάνο, κατά περίπτωση.

Οι επιβάτες που επιλέγουν την Υπηρεσία Υποδοχής – Αφίξεις θα υποδεχθούν και θα συνοδευθούν από το αεροπλάνο στην Αίθουσα Υποδοχής, εάν επιθυμούν. Έπειτα, οι επιβάτες θα καθοδηγηθούν κατά προτεραιότητα μέχρι την συνοριακή πύλη και μετά προς την αίθουσα τελωνείου.
Το προσωπικό της Υπηρεσίας Υποδοχής δεν θα συμμετάσχει με κανένα τρόπο στην παραλαβή των αποσκευών ή στο τελωνειακό έλεγχο.

Η υπηρεσία διατίθεται τόσο για τις αναχωρήσεις από το Βουκουρέστι – το Διεθνές Αεροδρόμιο «Χένρι Κοάντα (Henri Coandă), όσο και για τις Αφίξεις και μπορεί να αποκτηθεί κατά τη διαδικασία αγοράς του αεροπορικού εισιτηρίου ή μετά, απευθείας από την ιστοσελίδα της εταιρείας Blue Air, μέσω Τηλεφωνικού Κέντρου ή  από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία.

Είστε ευπρόσδεκτοι στα αεροπλάνα μας!