Numar card:  
Parola:   

HOME  >  SERVICII  >  Cargo

Transport aerian cargo

Rapid si sigur! Blue Air ofera pentru toate destinatiile sale servicii de transport aerian de marfa in regim „airport to airport”. Aceasta inseamna ca tu nu mai trebuie sa faci nimic in plus, iar transportul tau va sosi cu unul dintre zborurile Blue Air. Pe tot acest parcurs, vei beneficia de urmatoarele servicii:

-    Transport aerian de marfa extern
-    Air Mail - servicii de transport international de documente si coletarie mica pe destinatiile europene operate prin zborurile Blue Air
-    Mai multa flexibiliate – pentru transporturile catre destinatiile europene operate de Blue Air, intr-un timp mai scurt. Mai mult, beneficiezi de proceduri vamale simplificate, ca urmare a Aderarii Romaniei la EU.
-    Operatiuni cargo in Aeroportul Otopeni si Aeroportul Bacau:
•    Acceptarea, verificarea si manipularea marfurilor
•    Verificarea documentelor
•    Export – emiterea si verificarea documentelor de transport, manipularea marfurilor si controlul de securitate
•    Import – receptia, depozitarea, manipularea si notificarea cu privire la sosirea transporturilor de marfa.
-    Servicii de manipulare – efectuate de personalul atestat, oferite de Blue Air in aeroportul de origine, cat si la destinatie
-    AWB – transporturile vor fi insotite de documente recomandate de IATA (International Air Transport Association), completate cu informatii cat mai clare si complete
Alege smart, transporta cu Blue Air!

Observatii:
-    Responsabilitatea livrarii si preluarii marfii in sau din aeroport este in sarcina expeditorului sau, respectiv, a destinatarului. Pentru aceasta, toate transporturile de marfa trebuie sa respecte regulile de securitate pentru transportul aerian, fiind nevoie ca modul de ambalare sa permita manipularea si transportul acestora in siguranta.
-    Departamentul Cargo nu efectueaza formalitati vamale. Potrivit legislatiei, acestea intra in reponsabilitatea expeditorului.
-    Tarifele de transport aerian se aplica in functie de greutate, aceasta fiind definita drept valoarea cea mai mare dintre greutatea bruta si greutatea volumetrica. Greutatea volumetrica se calculeaza la un raport de 1:6. (Volum marfa / 6000 sau 1 cbm = 166,66 Kg volumetric.)
-    Blue Air nu accepta pentru transportul aerian urmatoarele tipuri de marfa:
•    Bunuri periculoase
•    Bunuri de valoare

Contact:
E-mail: cargotransport@blue-air.ro
Agent Cargo Romania:
SkyXS Aircargo BUH
Str. Aurel Vlaicu nr. 9 Otopeni, Romania
Tel/Fax : +40 21 3519032 (disponibil L-V: 09:00-18:00)
Mobile: +40 745 119 552 / +40 722 672 887 (disponibil L-V: 09:00-18:00)
e-mail : buhsales@sky-xs.com
www.Sky-XS.com