Numar card:  
Parola:   

HOME  >  SERVICII  >  Cargo

Trimite colete din Germania in Romania la cele mai bune preturi!Blue Air iti ofera posibilitatea de a trimite colete din Germania in Romania in cel mai scurt timp si la tarife avantajoase!

Informatii privind dimensiunea coletelor:

  • Coletul trebuie sa aiba maxim 31.5 kg.
  • Dimensiunile maxime ale coletului sunt 60x60x120 cm

Tarif:

  • 1,5 Euro/ Kg TVA, pentru coletele cu greutatea cuprinsa intre 10 kg.  si 31.5 kg.
  • 15 Euro/colet TVA pentru coletele cu greutatea cuprinsa intre 0 kg. si 10 kg

Cum poti trimite coletul catre Romania

  1. Suna la 0049(0)21150665959 sau trimite un e-mail pe adresa  posta@blueair-web.de  si specifica adresa ta si numarul de telefon (Expeditor), adresa  si numarul de telefon al celui care va primi coletul (Destinatar) si greutatea coletului.
  2. Iti vom trimite instructiunile de plata si datele bancare.
  3. Achita suma solicitata si iti vom trimite un buletin de transport pe care trebuie sa il lipesti de colet.
  4. Coletul tau va fi preluat de la domiciliu de catre un curier in maxim 24 de ore in cursul saptamanii, 48 de ore in week-end.
  5. Poti duce coletul si catre punctul nostru Blue Post din Dusseldorf de luni pana vineri, intre orele 09,00-18,00, sambata de la ora 10,00 la ora 14,00.

Termen de livrare

Coletele vor fi stocate si transportate cu urmatoarea cursa Blue Air spre Romania.

Coletele cu destinatia Brasov, Galati, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Bacau, Cluj si Bucuresti vor fi transportate prin Posta Romana sau transport aerian in 12 de ore de la intrarea in tara catre destinatar.

Pentru celelalte orase din Romania, coletele vor ajunge la destinatie in maxim 48 de ore de la intrarea in tara, prin intermediul Postei Romane.