Numar card:  
Parola:   

HOME  >  SERVICII  >  E-Border

E-Border Form

Va aducem la cunostiinta ca Ministerul de Interne din Marea Britanie a emis o hotarare catre toti operatorii de linii aeriene prin care solicita ca toti pasagerii care doresc sa calatoreasca din si spre Marea Britanie incepand cu data de 1 august 2009, sa fie obligati sa completeze din timp campurile din formularul de mai jos,in vederea imbunatatirii securitatii, fluidizarii traficului de pasageri si eficientizarii formalitatilor de frontiera.

Acest program se numeste Eborder si are ca scop colectarea si analizarea pe cale electronica a informatiilor provenite de la companiile de transport, despre orice persoana care doreste sa calatoreasca din sau in Marea Britanie, inainte de data calatoriei.

Astfel timpul petrecut de catre pasageri pe aeroportul de destinatie va fi diminuat deoarece datele acestora vor fi procesate inainte ca acestia sa aterizeze.

Pasagerii care nu ofera toate informatiile solicitate companiei Blue Air, cel tarziu cu 3 zile inainte de data calatoriei, risca sa-si piarda dreptul de a calatori.

De asemenea daca informatiile furnizate de pasager sunt eronate, acesta va raspunde in fata legii riscand sa nu fie acceptat in Regatul Unit al Marii Britanii la controlul de frontiera, atunci cand datele vor fi comparate de autoritatile de frontiera britanice cu datele oficiale. Intoarcerea in tara a pasagerului in aceasta situatie se va face pe cheltuiala acestuia.

Aceste informatii sunt protejate de lege si vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 10 ani. Sunt folosite numai de catre organismele abilitate legal sa proceseze aceste informatii in vederea indeplinilor indatoririlor oficiale.
Nume  
Prenume  
Data nasterii  
 
Sex  
Nationalitate  
Booking ID  
Data zbor  
 
Orasul de plecare  
Orasul de destinatie  
Numar document calatorie  
Data expirare document calatorie    
 
Tip document calatorie  
Tara emitenta document calatorie  


Pentru mai multe detalii legate de aceste prevederi sau pentru orice fel de informatii va rugam sa accesati http://www.blueairweb.com/Contact-ro/.
Aceste informatii le puteti gasi si pe pagina de internet a Ministerului de Interne din Marea Britanie: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/managingborders/technology/eborders/