Numar card:  
Parola:   

HOME  >  Conditii de calatorie

Conditii de calatorie

Consumatorul nu are dreptul de a anula o achizitie.

Chiar daca articolul 47 din Legea privind practicile de piata si protectia consumatorilor prevede o perioada de anulare de 14 de zile calendaristice pentru vanzarea la distanta, acest drept de retragere nu se aplica contractelor incheiate prin intermediul site-ului.

In conformitate cu Decretul Regal Belgian din 18 noiembrie 2002, contractele cu privire la activitatile de cazare, de transport, de catering si de agrement sunt excluse de la aceasta posibilitate, in anumite conditii.

Aceasta exceptie pentru turism a fost introdusa ca urmare a specificului serviciilor furnizate in acest sector si este in conformitate cu reglementarile europene in ceea ce priveste vanzarile la distanta, care ofera, de asemenea, o exceptie pentru serviciile de cazare, de transport, de catering si de agrement.

1. DEFINITII CE INSEAMNA ANUMITE EXPRESII IN ACESTE CONDITII ? 2. APLICABILITATE 3. BILETELE 4. TARIFE, TAXE SI ALTE CHELTUIELI 5. REZERVARI 6. CHECK-INUL SI IMBARCAREA 6.i CHECK-IN ONLINE 7. REFUZ SAU LIMITARE DE TRANSPORT 8. BAGAJUL 9. ORARUL, INTARZIERI, ANULAREA ZBORURILOR 10. RESTITUIREA 11. CONDUITA LA BORDUL AVIONULUI 12. ARANJAMENTELE TRANSPORTATORULUI PENTRU SERVICIILE SUPLIMENTARE 13. FORMALITATILE ADMINISTRATIVE 13.i Vize necesare 14. RASPUNDEREA PENTRU PAGUBE 15. LIMITA DE TIMP PENTRU RECLAMATII SAU ACTIUNI 16. INTERPRETARI 17. ALEGEREA LEGII SI A JURISDICTIEI 18. TRANSFER 19. INFORMATII DESPRE TRANSPORTATORUL AERIAN 20. SERVICII ADITIONALE

Documente importante

Pentru actele necesare calatoriei accesati: www.politiadefrontiera.ro la sectiunea "Conditii de calatorie"